Известие

Collapse
No announcement yet.

дебитомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дебитомер

здр скапа ми се дебитомера от спортен филтер (не си слагаите)
    вапросат ми е от каде мога да намеря дебитомер и колко горедолу струва защото сега карам без дебитомер и колеги казвам ви че разходат е непоносим
    145/1.4/TS/16v/103hp

a как точно се скапа от спортния филтър и каква е марката му.........
    конус,реплейсмънт
    Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

ами конус не е марката му е БОСЧ сериениа номер го има но не сам го записал интересува ме колко струва горе долу и каде го има kolata e 145 16v 1.4 98g
      145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

Първоначално публикувано от mirqka
        ами конус не е марката му е БОСЧ сериениа номер го има но не сам го записал интересува ме колко струва горе долу и каде го има kolata e 145 16v 1.4 98g

Колега марката на дебитомера е БОШ и не ми се верва да се е преебал от филтъра иначе цената е около 500 лв грубо
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

колега знам че е бош и е преебан от филтра защото дебита на спортният е голям и като е варнало ваздух го е сцепил мерси за цената тобв за нов или за втора рака е
          145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

колега знаеш ли че 99% от това което си написал е доста смешно за хората които се занимават с автомобили нищо лично ама или цитираш някои дървен философ "МАИСТОР" или ако това е твоето мнение ..........то доста те излага

Comment

кажи защо бе играч
              145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

какво да ти кажа ве

Comment

Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                  sigpic

Comment

Колега няма смисъл да спориш с хора които с това си изкарват хляба аз 100 пъти съм го казвал и сега пак ще го кажа че според мен е абсурдно да се прецакват дебитомери от спортни филтри
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мъри има по принцип една маалка част истина но това е при условие че собственика не е грижовен не си чисти филтъра и не го омаслява редовно ! тогава тои пропуска фин прах които се полепва по измервателния елемент на дебитомера и измерените стоиности не са точни но дори и да е зацапан маф-а автомобила би трябвало да се движи нормално та в краина сметка колегата умник не е прав а и се излага като пише подобни тъпни

Comment

Working...
                      X